2 Followers
26 Following
eugeneformer

eugeneformer

Irwin Consulting Services Review: Hur man ser till att din familj är skyddad den här julen

 

Semesterperioden betyder också "säsongen att vara glad" för många. Det är den tiden på året när människor blir upptagna med att dekorera sina hem och även förbereda några gåvor till sina vänner och nära och kära. Det är verkligen en säsong som skänker glädje och sprider kärlek till varandra. Men den här säsongen är något benägna att olyckor på grund av det kalla vädret där människor ibland felhantera värmare och elektriska filtar och även starta olyckor på varma eldstäder. Irwin Consulting Services, ett konsultföretag som arbetar hårt för att säkerställa allmän säkerhet, ville att alla skulle vara säkra under denna lyckliga säsong så de gav några grundläggande tankar att minnas i att hålla hela familjen säker nedan.

 

Några av de vanligaste olyckorna under denna säsong inkluderar kök bränder, elektriska bränder, och bränder som börjar från brandfarliga material som placerades i närheten av husets värmekällor. Ingen ville uppleva olyckliga händelser eller olyckor även under tillagningen så att du uppmuntras av Irwin konsulttjänster att fokusera varje gång du matlagning och så mycket som möjligt, låt inte någon stal mest av din uppmärksamhet samtidigt förbereda mat för din familje. Det skulle också vara bättre att ha allt organiserat innan du lagar mat och undvika att laga allt på en gång; multikörning på matlagning var inte alltid ett effektivt tillvägagångssätt. Utomhus grillar gjordes för att laga mat utanför ditt hem så ta inte den inne att laga din favorit grillar. Oavsett hur kallt det är utanför, Placera aldrig den inuti.

 

Andra hushåll älskar att hålla levande julgranar. Men den här julen kan sådana träd bli den största brandfaran i ett hus. Du måste vattna den regelbundet och se till att den kan absorbera vatten upp genom sin stam. Om du har dekorativa lampor på ditt träd, kontrollera om det är märkt för inomhusbruk och om det är godkänt för säker användning av en UL-listning. Din levande julgran bör också vara borta från eldstäder och värmare utrymme för att undvika brand olyckor. Lägg inte den på vägen till en exit dörr också. Levande ljus bör inte vara på levande träd också. Stäng av alla lampor och även koppla bort dem varje gång din familj går till sängs eller gå ut genom huset.

 

Lägg undan dekorativa ljus på räckhåll för dina små barn. När det gäller dekorativa ljus, ordentlig elektrisk ledningar måste säkerställas och hänga dem med plastklämmor istället för naglar för att undvika incidenter av det penetrerande genom ledningar som kan leda till shorts. Vi vill inte att tragedier ska hända i våra hem, så se till att det inte fanns några överbelastningar och felaktiga ledningar. Kontrollera varje sträng av tråd och se till att de är säkra att använda för att förhindra farliga situationer. Förlängningssladdar måste användas med rätt försiktighet och undvika att ansluta en förlängningssladd till en annan eftersom det kan resultera i spänningsfall och överhettas. Inomhus och utomhus ljus anslutningar är mycket säkrare med hjälp av Power strips. Några viktiga pekare som Irwin konsulttjänster vill att du ska tänka på inkluderar att se till att en ordentligt fungerande rök larm och en lättillgänglig brandsläckare samt ha Vädervarning radioapparater.

 

Skorstenen rökkanalen måste rengöras särskilt under denna kalla års tid och sätta ett galler eller skärm framför den öppna spisen, och aldrig sätta strumpor och andra semester dekorationer nära en upplyst eldstad. Gåvor ska placeras på en säker plats samt din julgran, inte på nära avstånd med den öppna spisen.

 

Utveckla en bra och ordentlig Escape Plan speciellt om du har ett stort hus, och om du har besökare, också diskutera det med dem. Ta sig till dina dörrar får inte blockeras av vissa möbler eller stora dekorationer, men i stället göra det en tydlig väg för att gå utanför lätt i händelse av en nödsituation. Gasledningar måste kontrolleras noggrant för att garantera en säker användning av värme i ditt hem. Investera i en eller två brandsläckare och se till att de är laddade. Som sagt tidigare, brandvarnare och kolmonoxid detektorer bör vara närvarande i ditt hem. Placera inte värmeelement nära brandfarliga föremål och använda den med ordentlig försiktighet också; Space värmare med välta växlar ofta föreslås av många experter. Utomhus värmare bör förbli utanför och bör aldrig användas för uppvärmning inomhus.

 

Ha en säker och glad semester säsong med dina vänner och nära och kära.